Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕΛ: Βρήκε την λύση και χωρίς τον Ογκμπόε, 2-0 τον Θεσπρωτό

Συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα η ΑΕΛ που επικράτησε με 2-0 του Θεσπρωτού στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Οι "βυσσινί" με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο, ήταν ανώτεροι του αντιπάλου και βρήκαν την λύση ακόμα και χωρίς τον Ογκμπόε στην κορυφή της επίθεσης. 

Την θέση του πρώτου σκόρερ που ταλαιπωρειτε από τραυματισμό πήρε ο Μάρκος Νίνο που τραβήχτηκε στο πλάι, με τον Φαμπρίτσιο Πεντρόσο να αγωνίζεται στην αιχμή του δόρατος. 

Όπως ήταν λογικό η ΑΕΛ έχασε μάχες στον αέρα με αυτή την απώλεια ωστόσο βρήκε λύσεις και κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα.

Το 1-0 ήρθε από τον Μάρκο Νίνο με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα από τα δεξιά (γκολ που αφιερώθηκε στον τραυματία Ογκμπόε) ενώ το τελικό 2-0 έγραψε ο Αλέξανδρος Νικολιάς με σουτ μέσα στην περιοχή. 

Αναμφίβολα οι δύο τους ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα όχι μόνο για το γκολ που πέτυχαν αλλά για την εν γένει αγωνιστική τους παρουσία.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Αθ. Παπαγεωργίου (86′ Καλουτσικίδης), Κοσονού (86′ Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (86′ Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Νίνο (74′ Κούστα), Πεντρόσο, Νικολιάς (78′ Μαυριάς).

Στον πάγκο έμειναν: Σουλούκος, Μαξιμένκο, Τσουμάνης, Αντράντα.


Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρίζος, Τρομπούκης (57′ Δρίτσας), Μίγγος (87′ Λύγκας), Πέρεζ, Μπίκας (70′ Διγκόζης), Αδαμάκης (70′ Ευαγ. Παππάς) , Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Πανταζέλος).

Στον πάγκο έμειναν: Δ. Παππάς, Ρούσης,Μαντζουρανάκης, Χατζάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου