Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Απίστευτες καταγγελίες Νταβέλη στο Δ.Σ: «Εγώ θα τον σκίσω τον Πουλικίδη»

Έξω φρενών και δικαιολογημένα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης ωρύονταν ενώ τα έριξε ευθέως και τον ομόλογο του, στον Πανσερραϊκό, Τάσο Καζία, ό οποίος απουσίαζε, ενώ δεν εκπροσωπήθηκε καθόλου ο Πανσερραϊκός παρότι πριν την σύσκεψη ήταν εκεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

«Θα το φτάσουμε στα άκρα, δεν ξεχνάμε με τίποτε την, 22α Δεκεμβρίου» είπε ο Αχιλλέας Νταβέλης που είχε δίπλα του και τον Οικονομικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Τάσο Χριστακόπουλο.

Συμβούλιο μεγάλης έντασης – λοιπόν – ήταν αυτό της Τετάρτης (28/12) στη Super League 2. Το ΔΣ διήρκησε 3 ώρες και περιελάμβανε καταγγελίες για τη διαιτησία, επίθεση του Ολυμπιακού στον Λεωνίδα Λεουτσάκο και ατάκες που θα συζητηθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης μίλησε για σφαγή στις Σέρρες και ωρύονταν: «Εγώ θα τον σκίσω τον Πουλικίδη. Παραμονή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό εθεάθη στο ακριβότερο κοσμηματοπωλείο των Σερρών και μία μέρα μετά πήγε ταξίδι στο Μιλάνο! Η δήλωση του Καζία ότι θέλει VAR είναι η μεγαλύτερη υποκρισία. Φίλησε το φέρετρο με τον νεκρό. Δεν ξεχνάμε ποτέ την 22α Δεκεμβρίου. Θα το φτάσουμε στα άκρα».

Συστήθηκε, λοιπόν, 5μελής επιτροπή (Λεουτσάκος, Καλαμάτα, Χανιά, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου) που θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στην ΚΕΔ, ώστε να μην επαναληφθούν αυτά τα φαινόμενα. Ο Λεουτσάκος ζήτησε από όλους να χαμηλώσουν τους τόνους, όμως οι καταγγελίες έπεφταν… βροχή!

Σημειώνεται ότι ο Πανσερραϊκός δεν είχε εκπρόσωπο στο ΔΣ παρότι πριν την έναρξή του ήταν παρών στα γραφεία ο Βασίλης Γκαγκάτσης που θα εκπροσωπούσε την ΠΑΕ.

Υπήρξαν και έντονα παράπονα για τις επιλογές της ΕΡΤ με τη μη κάλυψη ντέρμπι, διεξαγωγή αγώνων Παρασκευή και Δευτέρα, ενώ και εκεί ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για ένα απαξιωμένο προϊόν. Τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο (96 χιλιάδες η κάθε ομάδα) θα καταβληθούν ως εξής: 5 Ιανουαρίου η πρώτη δόση (35 χιλιάδες), 28 Φεβρουαρίου η 2η (20 χιλιάδες) και τα υπόλοιπα σε τρεις ακόμα δόσεις. Έγινε, βέβαια, κουβέντα για το VAR, κάτι που δεν μπορεί να είναι άμεσα εφαρμόσιμο λόγω κόστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου