Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕΛ: Κατώτερη των περιστάσεων ηττήθηκε δίκαια από τον Ηρακλή

Μια ΑΕΛ κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη δίχως πλάνο και τρεξίματα ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον πολύ ανώτερο Ηρακλή που πριν προηγηθεί είχε χάσει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και είχε δύο δοκάρια, ενδεικτικό πως η ΑΕΛ δεν άξιζε σε καμία περίπτωση ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από μια αναμέτρηση στην έδρα της, με τον κόσμο στο πλευρό της και με το έξτρα κίνητρο για σκαρφάλωμα στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Χρουσιέλ στο 62' για το 0-1 και με επίσης κεφαλιά του Μελούνοβιτς στο 83'.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της ΑΕΛ και πρώτη στην Λάρισα και πλέον οι "βυσσινί" πάνε στις Σέρρες για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό την Πέμπτη (22/12) με μια έξτρα πίεση που ίσως θα είχε αποφευχθεί ή θα είχε μειωθεί στο ελάχιστο σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος σήμερα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (57' Μιλτιάδης), Πλέγας, Θωμαΐδης (72' Τσουμάνης), Μαυριάς (54' Κούστα), Πεντρόζο, Νικολιάς.

ΠΟΤ Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα (90' Σγουρής), Πατράλης, Μανουσάκης (77' Τότσκα), Άλεξιτς (59' Μελούνοβιτς), Τομάς (78' Δόρης), Γιουμπιτάνα (90' Κουντουριώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου