Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Βενέτης: "Είμαι πολύ τυχερός που βγήκα σώος, θέλω να βρεθώ στην Αριδαία" (vid)

Από το κρεβάτι του “Animus – Κυανού Σταυρού” όπου διακομίστηκε μετά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να ολοκληρώσει ένα κύκλο εξονυχιστικών εξετάσεων, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσος Βενέτης, έκανε νωρίς σήμερα το απόγευμα τις πρώτες του δηλώσεις μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη χθες βράδυ…

Μιλώντας συγκεκριμένα στην εκπομπή “Όλα Εδώ” της Formedia TV, ο Τάσος Βενέτης θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Νταβέλη, τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Νταβέλη και όλη την οικογένεια, όπως είπε χαρακτηριστικά, για την άμεση κινητοποίηση προκειμένου να του εξασφαλισθεί η καλύτερη δυνατή νοσηλεία.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει, τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία του, νιώθοντας πλέον απλά κάποιους πόνους πιθανότατα απ’ την πρόσκρουση στους αερόσακους του αυτοκινήτου και την πίεση της ζώνης, την οποία χαρακτήρισε σωτήρια.

Περαιτέρω και ερωτηθείς σχετικά, απέδωσε το ατύχημα στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος ενός δρόμου που διαμένοντας 13 χρόνια στην Κέρκυρα τον γνωρίζει πολύ καλά, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν σοκαρισμένος απ’ το γεγονός ότι τον είδε να βγαίνει σώος από το Ι.Χ. που οδηγούσε, δεδομένης της εικόνας που είχε αυτό μετά την πρόσκρουση.

“Είμαι πολύ τυχερός που βγήκα σώος μετά από αυτό”, είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αφού όλα πηγαίνουν καλά και αν του επιτρέψουν οι γιατροί, θέλει να βρεθεί με την αποστολή της ομάδας στην Αριδαία για τον αγώνα της Κυριακής!

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου