Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΑΕΛ: Κατώτερη των περιστάσεων, 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό στο κατάμεστο AEL FC ARENA που θύμιζε άλλες εποχές, εκεί όπου ο κόσμος της ομάδας το μεσημέρι της Κυριακής έκανε το καθήκον του και απέδειξε πολλά.

Δυστυχώς στο αγωνιστικό σκέλος η ΑΕΛ ήταν κατώτερη των περιστάσεων σε ένα όπως προείπαμε κακό ποιοτικά παιχνίδι χωρίς την κλασσική ευκαιρία για γκολ.

Ενδεικτικό, ότι σε ολόκληρο 90λεπτο ο Λεβαδειακός είχε μια καλή στιγμή με σουτ του Γκουστάβο όπου απέκρουσε ο Σουλούκος και η ΑΕΛ ένα σουτ του Πλέγα μέσα από την περιοχή που απομάκρυνε ο Γκρόφ. Αμφότερες οι δύο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος πέρα από την άσχημη ποιότητα της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό με τις πολλές καθυστερήσεις των παικτών του Λεβαδειακού μάλλον εσκεμμένα καθώς και η ισοπαλία είναι ένα βολικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Λιβαδειάς.

Στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Διαμαντόπουλου, που δεν μας έπεισε για το πόσο αξιόλογος είναι, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0 σε ένα παιχνίδι σίγουρα για γερά νεύρα και σε ένα γήπεδο που ζηλεύουν και ομάδες της Super League 1.

Ο Λεβαδειακός κράτα την +9 διαφορά του από την ΑΕΛ έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο και ενώ βρισκόμαστε αισίως δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72' λ.τρ. Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86' Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (64' Στίνα), Μαυριάς (72' Νίνο), Κοσσονού (64' Φατάι), Πεντρόσο.

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντ (71' Κωστή), Γκουστάβο (63' Νίκας), Κουάδρα (78' Πολέττο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71' Τσιριγώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου