Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Θρήνος στη Λάρισα για τον θάνατο του Ηλία Σελιώνη

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης, έφυγε από την ζωή. 

Ο Ηλίας Σελιώνης, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ, του ΟΦΗ, των Τρικάλων, ήταν διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και τεχνικός σε πολλά σωματεία του νομού, ενώ για σειρά ετών διετέλεσε και υπάλληλος στην ΕΠΣΛ.

Πριν από δύο μήνες περίπου και ενώ έπινε καφέ με τους φίλους του,παλαιμάχους της ΑΕΛ, ξαφνικά λιποθύμισε και αμέσως τον πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί, μετά απο ενδελεχείς εξετάσεις, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, σε σημείο που δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να χειρουργηθεί. Ο όγκος μεγάλωνε συνεχώς, και σήμερα ο άνθρωπος με το χαμόγελο, ο παλαίμαχος με το χαμόγελο, που δεν άφηνε άνθρωπο που να μην τον πειράξει, και είχε πάντα την ατάκα έτοιμη στο στόμα του, άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 65 ετών (γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1959).

Συγκινητική ήταν όλες αυτές τις τελευταίες του ημέρες, η στάση των φίλων και αδερφών του, παλαιμάχων της ΑΕΛ, που του έκαναν συντροφιά

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη, στις 2.30 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Νεάπολη Λάρισας.

Το ΑΕΛ Crimson News εκφράζει την βαθιά οδύνη και τα συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου