Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΑΕΛ Κ17: Νίκη 4-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό

Με ακόμα μία ικανοποιητική εμφάνιση συνέχισε η ΑΕΛ Κ17 το πρόγραμμά της επικρατώντας του αντίστοιχου τμήματος υποδομής του Πανσερραϊκού με 4-0. Η νίκη ήταν εύκολη μετά από ισορροπημένο πρώτο 15λεπτο και μονόλογο των βυσσινί στη συνέχεια που πίεσαν ψηλά και είχαν την κυριαρχία και τις φάσεις στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.

Στο 21′ ο Γραββάνης απείλησε με ατομική ενέργεια και όμορφο σουτ αλλά ο τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 22′ με την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Βαρσάμη που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία των αντιπάλων.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ρυθμό και επιθέσεις της ΑΕΛ. Στο 32′ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Κουτζαηλίας πάσαρε έξυπνα με το κεφάλι στον Γραββάνη ο οποίος με κρέμασε τον τερματοφύλακα στην έξοδό του και διαμόρφωσε το 2-0. Το 3-0 ήρθε στο 34′ με τον Κουτζαηλία να κάνει παράλληλη πάσα από τα δεξιά στον Δημηνίκο που πλάσαρε τέλεια στην κίνηση μεγαλώνοντας τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και έγιναν πολλές αλλαγές. Στο 70′ ο Γραββάνης ανατράπηκε στην περιοχή και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 4-0. Στο τέλος ο Γκρόζος είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Η ΑΕΛ Κ17 αποδίδοντας ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο αφήνει αισιόδοξα μηνύματα διαρκώς με συνεχή βελτίωση των παιδιών που την αποτελούν. Το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ταξιδέψει εκτός έδρας για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου – Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (46′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Βαρσάμης, Δημηνίκος (69′ Γουγουλιάς), Κουτζαηλίας (69′ Καλαθάς) Γραββάνης, Ρίζος (57′ Τσακνάκης), Μπιώτης (57′ Όντος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου