Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Πανιώνιος - ΑΕΛ (1η αγωνιστική Κυπέλλου Ελλάδας, 17:30)

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Ηρόδοτο.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Μόρας, Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κοέφ, Χαλάτσης, Μπάμης, Πινακάς, Ακόστα, Σαχίτι, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Μπαργκάν και Μορσί.

Η αποστολή του Πανιωνίου:
Κότνικ, Νίκας, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Μίκο, Πίρις, Μπανανά και Μανθάτης.

Προϊστορία:
Οι «κυανέρυθροι» μετρούν δεκαεπτά νίκες σε τριάντα μία αναμετρήσεις, οι «βυσσινί» τέσσερις, ενώ δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητές:
Ο Γεώργιος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στο Πανιώνιο και την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.


Βοηθοί του Γιαννιώτη ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Αντώνιος Σινιοράκης της ΕΠΣ Χανίων και ο Αντώνιος Δίπλαρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 17:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Sport 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου