Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΑΕΛ - ΟΦΗ (8η αγωνιστική, 17:15)

Τον ΟΦΗ θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα - σοκ από την Λαμία με 2-1 ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ έρχεται ανεβασμένος καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στην Κρήτη.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παιτέρης, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιος.

Η αποστολή του ΟΦΗ:
Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Βουό, Πλατέλλας και Αραβίδης.

Προϊστορία:
Είκοσι τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο ΟΦΗ, στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» μετρούν δεκαέξι νίκες, οι «ασπρόμαυροι» τρεις, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητές:
Ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών κλήθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ.
Βοηθοί του, θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα και ο Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Βρέσκας από την Ένωση Πιερίας.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη απο το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου