Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Τι συμβαίνει με Φρίουι και Νούνιτς;

Μεγάλο ερωτηματικό στην ΑΕΛ παραμένει ο Σαμί Φρίουι αλλά και ο Μάρκο Νούνιτς καθώς όπως φαίνεται δεν υπολογίζονται ούτε από τον νέο τεχνικό Τζινλούκα Φέστα.

Πιο συγκεκριμένα το τελευταίο παιχνίδι που ο Αλγερινός σέντερ φορ βρισκόταν στην αποστολή της ΑΕΛ ήταν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είχαν προηγηθεί δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Απόλλων Σμύρνης και Άρη αλλά σε κανένα από αυτά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Έκτοτε ο Σωτήρης Αντωνίου τον άφηνε μονίμως πίσω στην Λάρισα και εκτός αποστολής κάτι που συνεχίζεται και τώρα με τον Ιταλό τεχνικό.

Από την άλλη υπάρχει και η περίπτωση του Μάρκο Νούνιτς. Ο Σλοβένος επιθετικός ήρθε στην ΑΕΛ για να λύσει το προβλήμα των γκολ που είχε δημιουργηθεί από τα φιλικά παιχνίδια αλλά όπως φαίνεται ούτε αυτός είναι ικανός να παραμένει στην ΑΕΛ. Τελευταία του συμμετοχή με την βυσσινί φανέλα ήταν το φιλικό με τον Ιωνικό στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο αυτούς επιθετικούς αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα μάλλον δεν έχουν κερδίσει ούτε την εκτίμηση του Φέστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου