Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Με απουσίες αλλά και επιστροφές ενάντια στη Λαμία!

Χωρίς τρεις υπολογίζει τα πλάνα του ο Τζιανλούκα Φέστα ενόψει του αγώνα με τη Λαμία το ερχόμενο Σ/Κ με τον Ιταλό τεχνικό να έχει εκτός δύο βασικούς της άμυνας Νίκο Καρανίκα και Νίκολα Ζίζιτς λόγω τιμωρίας (οι κόκκινες στην Ξάνθη), ενώ αμφίβολος είναι ο Μόρας ο οποίος εξέπληξε για την δουλεία στον τομέα της αποθεραπείας.

Ο αρχηγός της ΑΕΛ υπέστη θλάση στις 3 Οκτωβρίου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο κι έκτοτε ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του ήταν μεγαλύτερος. Από ότι φαίνεται ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε καλό στάδιο επιστροφής, ωστόσο θα φανεί εάν θα πάρει το ρίσκο της χρησιμοποίησης του ο Φέστα με δεδομένο τον κίνδυνο μίας νέας θλάσης.

Παράλληλα, ο Μπέρτος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες ενώ προπονήθηκαν και οι Γκοΐκοβιτς και Χούμπτσεφ και τίθενται στην διάθεση του προπονητή τους.

Επίσης, επιστρέφει στα πλάνα και ο Μόρσι αφού εξέτισε μετά την τιμωρία του στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισλανδίας (εκκρεμεί ο αγώνας της Δευτέρας (15/10) με την Ελβετία) ο Ογκμουντουρ Κρίστινσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου