Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για την Κ17 της ΑΕΛ

Μια πολύ καλή παρουσία είχε η ΑΕΛ στο Αγρίνιο αλλά αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της, σκορ με αποτέλεσμα να ηττηθεί, για την 5η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League Κ-17.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα τόσο η Κ-17 του Παναιτωλικού όσο και της ΑΕΛ, με τους «κιτρινομπλέ» να είναι αυτοί που έφυγαν στο τέλος με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με σκορ 4-2 σε αναμέτρηση , σε ένα παιχνίδι που είχε 2 ανατροπές!


Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Σκιαδά στο 17′, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα με τον ..."δαιμόνιο" Μαγιάκο σε 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μιλτιάδη, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ.
Όμως, το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν 3 γκολ και έφτασαν στη νίκη.


Αρχικά ισοφάρισαν με τον Θεοτοκάτο στο 70′, στο 80ο λεπτό ο Τρουμπούκης έκανε το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Κωνσταντόπουλος στο 90′.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο ματς.


Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Δαλιάνης (72′ Παπαχρήστος), Γιάγκος, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Δήμος, Μπελεβώνης (85′ Λαζαρίδης), Ντούλιας, Καρατσούλης (63′ Λάκκας), Τρουμπούκης.

ΑΕΛ: Νικολακούλης, Μαγιάκος, Τσατσελάι, Παρασχόπουλος, Τέλιος, Αετόπουλος (80′ Ριζούλης), Κορτσάρι (61′ Δρόσος), Σούμπασι, Κερίμ, Μιλτιάδης, Ζοτάι (90′ Παππάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου