Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Δύο πορείες κατά του Αλέξη Κούγια μέσα σε ένα 48ωρο!

Άλλες δύο πορείες έχουν προγραμματιστεί από τους φίλους της ΑΕΛ οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση του Αλέξη Κούγια από την ΑΕΛ.

Η πρώτη πορεία έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 19/10 στην Πλατεία Ταχυδρομείου το οποίο έχει ονομαστεί Πανλαρισαϊκό συλλαλητήριο απο την στιγμή που δεν την διοργανώνει κανένας Σύνδεσμος.

Η δεύτερη πορεία έχει προγραματιστεί απο τους Monsters Νέα Γενιά μια μέρα αργότερα το Σάββατο 20/10 λίγο πριν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Λαμία στο πάρκο Χατζηχαλάρ.

Η ανακοίνωση για το Πανλαρισαϊκο συλλαλητήριο:
Το πρώτο Πανλαρισαϊκο συλλαλητήριο το οποιο διοργανώνει ο απλος ΛΑΟΣ της ΑΕΛ. Ήρθε η ώρα να δείξει ο πραγματικός κόσμος τη δυναμη του..Το συλλαλητήριο δεν διοργανώνεται από κανέναν συνδεσμο αλλά φυσικά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι..ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΕΛ !!

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 στις 8 μ.μ


Πλατεία Ταχυδρομείου

Η ανακοίνωση του δεύτερου συλλαλητηρίου από τους "Monsters Νέα Γενιά":
Τα λόγια πλέον είναι περιττά. Η ξεφτίλα και ο ξεπεσμός αυτού του ανθρώπου έχει πιάσει πάτο. Δεν έχουμε τίποτα άλλο πλέον να πούμε παρά να δώσουμε το ραντεβού στις 20/10 και ώρα 19:00 στο πάρκο Χατζηχαλάρ για να ακολουθήσει πορεία και διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο στο παιχνιδι με την Λαμια.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!

ΚΟΥΓΙΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ

MONSTERS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου