Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνημα με ήττα για την ΑΕΛ στον θεσμό του Κυπέλλου!

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 2-0 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «βυσσινί» ήταν κατώτεροι του αντιπάλου τους και μάλιστα βρέθηκαν να παιζουν με δέκα λόγω αποβολής του Μπασέμ Μόρσι από το 49. Οι Σπιριντόνοβιτς και Μασούρας τα γκολ για τους γηπεδούχους που είχαν καλύτεροι παρουσία στο χορτάρι.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις. Στην φάση με πρωταγωνιστή τον Μπαργκάν και σε μία άλλη στιγμή με την κεφαλιά του Γκόλια που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Αρκετά πιο βελτιωμένη η εικόνα των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο παρότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες.

Η ΑΕΛ για να περάσει έχει δύο παιχνίδια με Απόλλωνα Πόντου (εκτός) και με Ηρόδοτο (εντός) στα οποία χρειάζεται νίκες για να εξασφαλίσει πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Σαραμαντάς, Κούρντι, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Πίρις, Οικονομίδης (80′ Παπαγεωργίου), Κεϊτά, Μανθάτης, Σπιριντόνοβιτς (61′ Τσιλούλης), Ντουρμισάι (46′ Μασούρας).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Σαχίτι, Γρομητσάρης, Μόρας (40′ λ.τ. Γκόλιας), Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Ακόστα (57′ Μπαργκάν), Mόρσι, Λεοζίνιο (46′ Nτέλετιτς), Μιλοσάβλιεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου