Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ποινή -3 στην ΑΕΛ λόγω Αγγέλου Αναστασιάδη!


Αφαίρεση τριών βαθμών επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, λόγω οφειλών στον πρώην προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη. 

Οι βυσσινί έχουν περιθώριο τριών ημερών να πληρώσουν (ποσό κοντά στις 28.000 ευρώ) για να μην φτάσει το θέμα στο στάδιο της ενεργοποίησης της ποινής.

Εφόσον παρέλθει το τριήμερο και ενεργοποιηθεί η ποινή, η ΑΕΛ θα έχει νέα προθεσμία τριών ημερών για να πληρώσει. Αν και τότε δεν το κάνει, της αφαιρούνται οι τρεις βαθμοί. Ακολούθως θα έχει προθεσμία άλλων πέντε εργάσιμων για να το κάνει και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 11η θέση της Super League με 14 βαθμούς και όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, θα δώσει στον Αναστασιάδη τα χρήματα που του οφείλει, ώστε να μην ισχύσει η αφαίρεση.

Από εκεί και πέρα, το Διαιτητικό αποφάσισε να δοθούν σε πέντε δόσεις οι οφειλές (77.147,87) στον πρώην επιθετικό της ΑΕΛ και νυν του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάντι Κρίζμαν.
Την πρώτη δόση πρέπε να την πληρώσει σε 10 εργάσιμες. Αν δεν είναι συνεπής, τότε ο Κρίζμαν μπορεί να καταθέσει αίτημα επιβολής ποινών και αν δεν πληρωθεί μέσα σε 3 εργάσιμες από τότε που θα βγει απόφαση, κάνει αίτημα ενεργοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου