Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει μίας σειράς παιχνιδιών που αναμένεται να κρίνουν πολλά όσον αφορά την τελική θέση της ομάδας στο τελείωμα του πρώτου γύρου αλλά και την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «βυσσινί» έχουν να δώσουν τρία ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) αλλά και το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για το Κύπελλο (θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να προκριθούν).

Η ΑΕΛ βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με Λαμία, ΟΦΗ εντός έδρας και Ξάνθη, Λεβαδειακό εκτός έδρας, αισθάνονται την ανάγκη να διεκδικήσουν βαθμούς στα μεγάλα παιχνίδια προκειμένου να αποκτήσουν «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού.

Ο Τζιανλούκα Φέστα θέλει να εκμεταλλευτεί το θετικό ξέσπασμα των παικτών του στο ματς με τον Πανιώνιο γνωρίζοντας πως χρειάζεται οι παίκτες του παρουσιαστούν με αυτό το πάθος στα επόμενα παιχνίδια.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν καθώς δύσκολα θα προλάβει ο Αλεξάντρ Κόεφ , που υπέστη θλάση στον αγώνα με τον Πανιώνιο, το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Βαγγέλης Μόρας και Μανώλης Μπέρτος κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (δύσκολα θα προλάβουν τον ΠΑΟΚ). Ο Λεοζίνιο ξεπέρασε τον τραυματισμό του τίθεται στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Ερωτηματικό ο Νίκος Γκόλιας που τραυματίστηκε σε μία προπόνηση πριν το ματς με τον Πανιώνιο και έχει υποστεί τράβηγμα στους κοιλιακούς (κάτι που του στέρησε την συμμετοχή του στην Εθνική Ενόπλων) ενώ ο Χρήστος Γρομητσάρης επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα στις 8 Δεκεμβρίου και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου