Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η αποστολή της ΑΕΛ για την Τούμπα!


Αναχωρεί για Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ όπου και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο της πόλης για να παρουσιαστεί αύριο (9/12, 19:30) στον αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Ο Τζιανλούκα Φέστα πήρε μαζί του στην αποστολή τον Χρήστο Γρομητσάρη που έχασε προπονήσεις λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ενόπλων, ενώ επέστρεψε σε ρυθμούς ομάδας ο Νίκος Γκόλιας που είχε τραυματιστεί πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο και είχε απουσιάσει στο περασμένο ματς με τους «κυανέρυθρους». Επίσης, επιστρέφει στην αποστολή και ο Λεοζίνιο μετά από τραυματισμό που τον είχε αφήσει καιρό εκτός.

Αντιθέτως, στην Λάρισα έμειναν οι Μανώλης Μπέρτος, Βαγγέλης Μόρας και Αλεξάντερ Κόεφ με τους τρεις αυτούς παίκτες να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την μεθεπόμενη αγωνιστική με ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει με τις περιπτώσεις των Μόρα και Κόεφ καθώς θέλει τους δύο παίκτες στο ματς με την Ένωση στο AEL FC ARENA.

Η 20άδα αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Καρανίκα, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκόλια, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιο, Μπαργκάν και Λεοζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου