Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΑΕΛ - ΑΕΚ (PRE GAME)

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (16/12) στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο AEL FC ARENA.

Οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Από την μια η ΑΕΛ ψάχνει ένα θετικο αποτελέσμα μπροστά στο κοινό της για να πλασαριστεί στην δεκάδα ενώ η ΑΕΚ θέλει μόνο την νίκη για να μπει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Κούνιτς, Νούνιτς, Ακόστα, Ντέλετιτς, Χοτζάλι, Νούσιος, Μπάμης, Μπαργκάν, Σαχίτι και Λεοζίνιο.

Η αποστολή της ΑΕΚ:
Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Προϊστορία:
37 φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και η ΑΕΚ, σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου. Οι «βυσσινί» μετρούν 13 νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» 17, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι διαιτητές:
Ο 37χρονος ρέφερι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ.

Βοηθοί του θα είναι ο Αντώνης Διπλάρης από τον σύνδεσμο Καρδίτσας και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την Ένωση Τρικάλων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου