Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (PRE GAME)

Τον Απόλλων Πόντου αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΛ θέλει νίκη ή ακόμα και ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση στους 16 του θεσμού γιατί ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας οι "βυσσινί" είναι αυτή που προκρίνονται. Η πρώτη θέση έχει ήδη "καπαρωθεί" από τον Πανιώνιο.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Γρομητσάρης Ζίζιτς, Τριποτσέρης, Καρανίκας,  Μπάλλας, Χοτζάλι, Πίτι, Κούνιτς, Νούνιτς, Νούνιτς, Λεοζίνιο, Σαχίτι, Μπάμης , Χαλάτσης, Μιλοσάβλιεβιτς και Ντέλετιτς.

Η αποστολή του Απόλλων Πόντου:
Θεοδωρόπουλος, Πολίτης, Γεωργιάδης, Δαλιανόπουλος, Σουντουρά, Τσουμάνης, Σπόλιαριτς, Κύρκου, Πορτουλίδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Δημητριάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Δαμουλάκης, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν.

Προϊστορία:
Εικοσιοκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) και η ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη. Η προϊστορία ευνοεί τον Απόλλων Πόντου στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «κοκκινόμαυροι» μετρούν έντεκα νίκες, οι «βυσσινί» επτά, ενώ δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι διαιτητές:
Ο 33χρονος ρέφερι, Γιώργος Βρέσκας από το Σύνδεσμο Πιερίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο Καλαμαριάς.

Βοηθοί του ο Σπύρος Βασιλόπουλος από τον σύνδεσμο Έβρου και ο Γιώργος Χατζηνάκος από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Πουλικίδης από την Ένωση Δράμας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από Cosmote Sport 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου