Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Μπορούσε να πάρει το τρίποντο η ΑΕΛ!

Ισόπαλο 0-0 έληξε το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ για το 2018 στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ εμφανίστηκε αρκετά καλή και έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ σε ένα γήπεδο που για ακόμα μια φορά ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας με αποκορύφωμα το σουτ του Μπαργκάν με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία καθώς από γύρισμα του Μπακάκη στην περιοχή του Κρίστινσον ο Μπογέ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι σούταρε με την μπάλα να κοντρολάρει στους αμυντικούς της ΑΕΛ και να απομακρύνεται.

Η καλή εμφάνιση της ΑΕΛ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να μην είχε την κλασική ευκαιρία να σκοράρει. Το αποκορύφωμα του παιχνιδιού ήταν το τετ α τετ του Μπαργκάν στο 93' μετά από λάθος του Μπάρκα με τον αριστερό εξτρέμ της ΑΕΛ να πλασάρει πάνω στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ την ώρα που είχε όλο το τέρμα ελεύθερο.

Η ΑΕΛ πήγε στους 15 βαθμούς απέσπασε έναν σημαντικό βαθμό με μια εμφάνιση γεμάτη αισιοδοξία και άφησε την ΑΕΚ μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου.

Σε όλα αυτά προστίθεται και η κακή διαιτησία του Ζαχαριάδη για ακόμα μια φορά.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (72' Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Αντονι, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης (68' Γκάλο), Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56' Γιαννιώτας), Λιβάια, Μπογέ (79' Γιακουμάκης), Πόνσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου