Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (PRE GAME)

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (9/12) στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ χωρίς άγχος θα παραταχθεί στην Τούμπα (έδρα που δεν έχει πάρει βαθμό κανένας έως τώρα) και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκόλιας, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιος, Μπαργκάν και Λεοζίνιο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης.

Προϊστορία:
Τριάντα δύο φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τους «ασπρόμαυρους» ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ όταν είναι γηπεδούχοι καθώς έχουν 23 νίκες, οι «βυσσινί» μετρούν μόλις 2 νίκες, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι διαιτητές:
Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.

Βοηθοί του, θα είναι οι  Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και Φωτόπουλος (Αθηνών) και τέταρτος ο Ευαγγέλου (Αθηνών).

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου