Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Έμειναν στο 0-0 ΑΕΛ και Άρης!

ΑΕΛ και Άρης έμειναν στο 0-0 στο AEL FC ARENA στο παιχνίδι που διεξήχθει στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΛ απέναντι σε μια ποιοτική επίθεση όπως αυτή του Άρη ήλεγξε τον ρυθμό δεν απειλήθηκε ενδεικτικό το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία τελική στο στόχο και προσπάθησε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα να πάρει και την νίκη.

Μάλιστα η ΑΕΛ ήταν πιο επικίνδυνη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πάρει στο τέλος και τους 3 βαθμούς της νίκης με τον Νούνιτς να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία.

Στα αξιοσημείωτα του ματς ήταν το ντεμπούτο του Θανάση Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κίνδυνο για την αντίπαλη εστία.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Σεσέροβιτς (90′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (78′ Μπούστος), Κάτσε, Ουάρντα, Παπάζογλου (86′ Νούνιτς)

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα (63′ Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Ιντέγιε, Γκάμα (79′ Μαρτίνεζ), Λάρσον (69′ Ντιγκινί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου