Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΛ - Παναιτωλικός (20η αγωνιστική)

Τον Παναιτωλικό φιλοξενεί η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ΑΕΛ με μια νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια ψάχνει τους 3 βαθμούς που θα την επαναφέρουν και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά στην μάχη για την εξάδα απέναντι στον Παναιτωλικό που μετρά μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα αυτή απέναντι στον ΟΦΗ (22/12, 2-0).

Η ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική παρουσιάζοντας μια πολύ κακή εικόνα ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ενώ ο Παναιτωλικός πήρε τον βαθμό στην έδρα του απέναντι στην Λαμία με γκολ του Ντάουντα που επιστρέφει στην Λάρισα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Βινίσιους, Αλί Γκαζάλ, Μπούστος, Μπράλιτς, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλιας, Καρανίκας, Μπάλλας, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Πινακάς, Παπάζογλου και Ηλιάδης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Κνετ, Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ρόσα, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μουνιέ, Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης, Παρράς, Τσιγγάρας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Προϊστορία:
Έντεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός στη Λάρισα.

Η ΑΕΛ μετρά οκτώ νίκες, ο Παναιτωλικός καμία ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα στην κανονική διάρκεια με τον Παναιτωλικό στο ένα για το Κύπελλο Ελλάδας να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι.

Διαιτητής:
Ο 33χρονος διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος ο οποίος ανήκει στο Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του, θα είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών).

Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) με AVAR τον Παντελή Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Αγαδάκος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου