Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Αποφασίζουν οι διαιτητές, τι συμβαίνει με ΑΕΛ και Ολυμπιακό

Στον αέρα βρίσκεται μέχρι και αυτήν την ώρα η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και αυτό διότι οι διαιτητές δεν έχουν αποφασίσει αν τελικά θα παραμένουν στην αρχική τους απόφαση για αποχή.

Οι διαιτητές έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους πως θα συνεχίσουν την αποχή αν δεν υπάρξει από τις ΠΑΕ απόσυρση των μηνύσεων.

Οι δύο ομάδες που δεν φαίνεται να κάνουν πίσω στο θέμα αυτό είναι η ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός με τους διαιτητές να θέτουν ως προοπτική το να μην κατέβουν στα δύο ορισμένα παιχνίδια αυτών των ΠΑΕ.

Από την άλλη η ΚΕΔ από την πλευρά της κατέθεσε την πρόταση σε αυτά τα παιχνίδια να οριστούν ξένοι διαιτητές ούτως ώστε να ξεκινήσει ομαλά και πάλι το πρωτάθλημα με την απάντηση από τους διαιτητές να είναι αρνητική.

Η απόφαση για το οριστικό "ναι" ή "όχι" θα παρθεί σήμερα στις 21:00 μετά από ψηφοφορία των διαιτητών ωστόσο παραμείνει ορατό το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στα παιχνίδια Ξάνθη - ΑΕΛ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Να συμπληρώσουμε πως στο θέμα των μηνύσεων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας ήταν ξεκάθαρος δηλώνοντας "δεν έχω κάνει μηνύσεις, έχω κάνει μηνυτήρια αναφορά για τον διαιτητή Λάμπρου στο περσινό παιχνίδι στην Ξάνθη και δεν υποκύπτω σε κανέναν εκβιασμό. Οι διαιτητές δεν ζουν στο απυρόβλητο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου