Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός (21η αγωνιστική)

Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (25/01) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ΑΕΛ σε κακή αγωνιστική κατάσταση αγνοεί την νίκη για το 2020 και φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που διανύει αγωνιστικά τις καλύτερες του μέρες στο πρωτάθλημα έχοντας 4 συνεχόμενες νίκες παίζοντας επιπλέον και ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο στόχος που έχει θέσει η διοίκηση και όχι ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, φαίνεται πως σιγά σιγά σβήνει και μόνο η νίκη σήμερα μπορεί να επαναφέρει την ΑΕΛ στην μάχη για την έκτη θέση αφού όπως φαίνεται η πρώτη πεντάδα έχει κλείσει.

Η ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική στην Λάρισα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Παναιτωλικό (χρειάστηκαν 2 πέναλτι στο τέλος για να ισοφαρίσει), ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα στο ΟΑΚΑ 3-0 τον Ατρόμητο.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με γκολ των Μιλοσάβλιεβιτς και Ουάρντα.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Βινίσιους, Αλί Γκαζάλ, Μπούστος, Μπράλιτς, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Καρανίκας, Μπάλλας, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Παπάζογλου και Ηλιάδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Μπεκ, Ανουάρ, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

Προϊστορία:
Τριάντα δύο φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στην Λάρισα.

Η ΑΕΛ μετρά 7 νίκες, 9 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ ο Παναθηναϊκός μετρά 16 νίκες.

Διαιτητής:
Ο 35χρονος ρέφερι Γιώργος Βρέσκας που ανήκει στο Σύνδεσμο Πιερίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του οι Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου). Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας (Γρεβενών). Διαιτητής VAR o Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR ο Κώστας Κοτσάνης (Δράμας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου