Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Ξάνθη - ΑΕΛ (17η αγωνιστική)

Επιστροφή στην δράση για την ΑΕΛ που αγωνίζεται στην Ξάνθη κόντρα στον τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΛ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2020 απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα κρύβει πολλούς κινδύνους.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2019 για την ΑΕΛ νικώντας με 2-0 στην Λάρισα τον Πανιώνιο ενώ αντίθετα η Ξάνθη ηττήθηκε στην Τρίπολη με το βαρύ 5-0.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Ζίζιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Ντάουντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Φατιόν, Γκόλιας, Καρανίκας, Μπάλλας, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος και Πινακάς.

Η αποστολή της Ξάνθης:
Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα, Φασίδης, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μουλέν, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο, Φοσέ, Μπαριέντος και Κάστρο.

Προϊστορία:
Είκοσι επτά φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις η Ξάνθη και η ΑΕΛ στην ακριτική πόλη. Οι "κόκκινοι" μετρούν δεκαπέντε νίκες, οι "βυσσινί" δύο, ενώ δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 32χρονος ρέφερι Πέτρος Τσαγκαράκης από το Σύνδεσμο Χανίων κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του οι Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων).

Τέταρτος ο Φωτιάδης (Καστοριάς) με VAR τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) και AVAR τον Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). 

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ Sports HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου