Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΚ - ΑΕΛ (19η αγωνιστική)

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (19/01) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι η ΑΕΛ πλέον οφείλει να κυνηγάει και να "χτυπάει" κάθε παιχνίδι αν θέλει να έχει ελπίδες για μια θέση στην 6αδα και στα play off.

Οι "βυσσινί" προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Άρη ενώ η ΑΕΚ αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του κυπέλλου και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Λάρισα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκι, Ζίζιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλιας, Καρανίκας, Μπάλλας, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Πινακάς, Παπάζογλου και Ηλιάδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ:
Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Ολιβέιρα.

Προϊστορία:
36 φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Η ΑΕΛ μετρά δύο νίκες, η ΑΕΚ 27, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 37χρονος ρέφερι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από το Σύνδεσμο Αρκαδίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι ο Κώστας Ψάρρης από τον σύνδεσμο Ζακύνθου και ο Κώστας Τριανταφύλλου από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.

Τέταρτος διαιτητής ο Αριστείδης Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Στο VAR θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και AVAR ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου