Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Κάκιστη η ΑΕΛ που πήρε έστω τον βαθμό!

Δύο παίκτες με παρελθόν και παρόν και στις δύο ομάδες ήταν αυτοί που σημάδεψαν την σημερινή αναμέτρηση.

ΑΕΛ και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο AEL FC ARENA για την 20η αγωνιστική της Super League 1 με τους Ουάρντα και Ντάουντα να σημειώνουν από δύο τέρματα και να πληγώνουν τις… πρώην ομάδες τους.

Κάκιστη η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ βρέθηκε να χάνει με σκορ 0-2 από τον Παναιτωλικό που δεν έχει διπλό στο πρωτάθλημα έως τώρα όμως τα δύο πέναλτι που ανέλαβε ο Αμρ Ουάρντα ήταν εύστοχα κι έδωσαν τον βαθμό στους βυσσινί.

Αυτή η ισοπαλία αφήνει πίσω την ΑΕΛ στην μάχη για την πρώτη εξάδα και τις πετσοκόβει τις ελπίδες.

Από την άλλη, ο Αμπιόλα Ντάουντα που μία εβδομάδα πριν φορούσε τα βυσσινί, πέτυχε δύο "σεντερφορίσια" γκολ στο AEL FC ARENA και έδωσε απαντήσεις.

Ντεμπούτο με τα "βυσσινί" για τον Μούζεκ που ξεκίνησε βασικός αλλά και για τους Βινίσιους και Γκαζάλ που πέρασαν ως αλλαγή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μούζεκ, Μιχαήλ, Μόρας, Καρανίκας, Σεσέροβιτς (75′ Αλί Γκαζάλ), Κάτσε (46′ Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου (62′ Νούνιτς).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Ντάουντα (80 Μπαΐροβιτς), Ντίας, Τσιγγάρας, Άλβαρες (87′ Ντάλσιο), Ρόσα, Τζανακάκης (78′ Ντουάρτε), Κέβιν, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου