Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Δίκαιη ήττα με 3-0 για την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΛ μακριά από τον καλό της εαυτό ηττήθηκε δίκαια με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι που διεξήχθει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ΑΕΛ έχοντας παθητικό ρόλο σε όλο το ματς κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μόνο για 46' λεπτά καθώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η ΑΕΚ προηγήθηκε με γκολ του Σιμόες. Μέχρι και εκείνη την ώρα ούτε οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να απειλήσουν παρά την κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την ΑΕΛ αναγκαστηκά να βγαίνει πιο μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση η ΑΕΚ βρήκε πιο πολλούς ελεύθερους διαδρόμους και 5' λεπτά μετά την σέντρα της επανάληψης ο Ολιβέιρα με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0.

Εκεί που τα πράγματα έμοιαζαν πλέον πολύ δύσκολα για την ΑΕΛ έρχεται και το τρίτο γκολ της ΑΕΚ με σκόρερ τον Λόπες στο 62'.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε η ΑΕΛ δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε τότε τον Μπάρκα και ηττήθηκε δίκαια και με κάτω τα χέρια θα έλεγε κανείς από την ΑΕΚ.

Αυτή η ήττα σίγουρα δυσκολεύει το έργο της για την είσοδο στην εξάδα και τα επόμενα παιχνίδια μοιάζουν και είναι πολύ κρίσιμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα) Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (85' Βασιλαντωνόπουλος), Μπακάκης, Λόπες, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος (78' Γιούσης), Ολιβέιρα (68' Μπότος), Βέρντε.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος (78' Μπάλλας), Μιχαήλ, Μόρας (68' Ζίζιτς), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπράλιτς (55' Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου