Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Οι απουσίες έφεραν... 17αδα!

Από 17 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της ΑΕΛ για το εντός έδρας παιχνίδι των play out κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι «βυσσινί» δεν κατάφερναν να συμπληρώσουν ούτε καν 18αδα δείγμα των πολλών απουσιών που υπάρχουν στο μπλοκάκι του Μιχάλη Γρηγορίου. Φυσικά όμως δεν λείπουν όλοι για τον ίδιο λόγο.

Στους τραυματίες υπάρχει το όνομα του Νάγκι Γκέργκελι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας που έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΛ στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο έχει πρόβλημα στο χέρι και δεν θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΛ στο ματς απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Από την άλλη εκτός για αγωνιστικούς λόγους είναι ο Νίκος Καρανίκας που εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό καθώς βρίσκεται στον «πάγο» για τρίτο σερί παιχνίδι ενώ Τζόναθαν Μπούστος και Ζάν Λούκ Ασούμπρε δεν υπολογίζονται για την συνέχεια και έχουν κληθεί να λύσουν τα συμβόλαια τους.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα που έχει λήξει το συμβόλαιο του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του μεγαλομετόχου δεν θα ανανεωθεί συνεπώς και αυτός τίθεται εκτός για την συνέχεια των play out.

Στα θετικά για την αναμέτρηση επιστρέφει ο Αλί Γκαζάλ που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής για την αποβολή στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου