Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

3η συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι!

Μετά τις ισοπαλίες με Πανιώνιο (εντός) και Λαμία (εκτός), ήρθε η 3η συνεχόμενη και μάλιστα «λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΛ στο ματς με τη Ξάνθη για τη τελευταία αγωνιστική των play out.

Η ΑΕΛ υποδέχθηκε στο AEL FC Arena τη Ξάνθη με το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου να έχει μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η αναμέτρηση είχε ελάχιστες σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με την ομάδα της Ξάνθης να είναι αυτή που «καίγονταν» για τους τρεις βαθμούς, λόγω του ότι έπαιζε τη κατηγορία και τη «μάχη» της παραμονής μαζί με τον Πανιώνιο.

Το τελικό 0-0 κράτησε την ομάδα της Ξάνθης στην κατηγορία, προσωρινά τουλάχιστον διότι θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Αυτό φυσικά δεν είναι ακόμα σίγουρο καθώς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να γίνει αναδιάρθρωση και τελικώς να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, συνεπώς ούτε ο ουραγός Πανιώνιος.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Φιλίπ, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μάρκοβιτς (82’ Μιχαήλ), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς (76΄Λουφάκης), Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Βινίσιους

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ (89’ Σόσα), Στάρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (70’ Φοσέ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου