Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δεν θέλει αναδιάρθρωση η Super League, η οριστική απόφαση στην ΕΠΟ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε με ψήφους 13-1 (κατά τάχθηκε μόνο ο Πανιώνιος ενώ η ΕΠΟ ψήφισε λευκό) να παραμείνουν 14 οι ομάδες και τη νέα περίοδο.

Ουσιαστικά η Super League στο σύνολο της θέλει να παραμείνει το πρωτάθλημα με την υπάρχουσα μορφή ενώ μόνο ο Πανιώνιος είπε ναι στην αναδιάρθρωση επειδή η ομάδα της Νέας Σμύρνης τερμάτισε στην τελευταία θέση και με ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μείνει στην κατηγορία.

Από την πλευρά της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που θα κληθεί να πάρει την οριστική απόφαση και συνεδρίασε σήμερα στη 1 ανέβαλε την συζήτηση για την αναδιάρθρωση και αυτό γιατί εστάλη από την UEFA επιστολή που ουσιαστικά ζητούσε να μην υπάρξει καμία αναδιάρθρωση.

Η Λίγκα από την άλλη είχε κάνει γνωστό μέσα από το Δ.Σ της ότι σε περίπτωση που η ΕΠΟ πάρει την αντίθετη απόφαση από αυτή που ελήφθη από τον συνεταιρισμό τότε οι ΠΑΕ δεν θα κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει εκ νέου στο άμεσο μέλλον για να ληφθεί μια οριστική απόφαση καθώς δεν χωρούν άλλες χρονοτριβές με τις ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους για την νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου