Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Κούγιας για Ντουρμισάι, Μόρα, Παπάζογλου, Βινίσιους και νεαρά παιδιά!

Σε μια «απολογιστική» συνέντευξη προχώρησε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στο ΑΕΛ RADIO 104.8 με αφορμή την συμπλήρωση 5 χρόνων (28/7/2015) από την στιγμή που αγόρασε τις μετοχές της ΑΕΛ από τον προκάτοχό του Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ απαντώντας σε ερωτήσεις των φιλάθλων και κάνοντας και συζήτηση μαζί τους στάθηκε και σε ορισμένα αγωνιστικά θέματα.

Όσον αφορά τον Φιορίν Ντουρμισάι όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παίκτης της ΑΕΛ για την νέα σεζόν. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα έρθει στην ΑΕΛ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ή σαν ελεύθερος διότι η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει προσπάθειες να τον κάνει κανονικά δικό της από την ομάδα του Πειραιά.

Επίσης, αποκάλυψε ότι περνάει από εργομετρικά ένα νεαρό παιδί (18 χρονών) που προέρχεται από ομάδα της Γερμανίας.

Έγινε αναφορά στον Βαγγέλη Μόρα που λόγω ηλικίας είναι δύσκολο να συνεχίσει στην ΑΕΛ ωστόσο θα ήθελε να παραμείνει ακόμα και σαν πρόεδρος στην ομάδα, παρόλα αυτά προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.

Στο θέμα του Παπάζογλου δήλωσε πως θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, καθώς του προτάθηκε νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες όμως αποδοχές, ενώ για τον Βινίσιους ξεκαθάρισε πως θα αποτελέσει παρελθόν με τον μάνατζερ του να έχει ήδη ειδοποιηθεί για να ληθεί το συμβόλαιο του.

Γενικότερα για την φιλοσοφία της ομάδας στο ρόστερ είπε πως θα αποτελείται από 15 βασικούς ποδοσφαιριστές ενώ πίσω τους θα υπάρχουν 10 νεαρά παιδιά, Έλληνες με στόχο να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας στο μέλλον (Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Γλυνός, Χαλάτσης, Πινακάς, Λουφάκης κλπ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου