Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Μετά τις αποδεσμεύσεις ακολουθούν μεταγραφές!

Η διαδικασία των play out μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές όμως εύλογα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν στο μυαλό τους τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά.

Ο βασικός και αναντικατάστατος Έγκμουντουρ Κρίστινσον αποτελεί παρελθόν από χθες και σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια οι προσθήκες για την νέα σεζόν δεν θα ξεπεράσουν τις έξι στον αριθμό.

Στην ΑΕΛ γίνονται κινήσεις για να καλυφθεί το κενό του Ισλανδού ωστόσο είναι άγνωστο αν ο διάδοχος του στο βασικό σχήμα θα είναι ο Γκέργκελι ή ο νέος γκολκίπερ. Στο στόχαστρο της ΑΕΛ για την θέση νούμερο 1 είναι ο Κότνικ του Πανιωνίου με δεδομένο ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ανεξαρτήτως με το αν θα παραμείνει στην κατηγορία ο Πανιώνιος ή αν θα υποβιβαστεί.

Από εκεί και πέρα εξετάζεται και η περίπτωση του Μπάγιτς που στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε από τον Λεβαδειακό με μεγάλη επιτυχία.

Η πώληση του Κρίστινσον στον Ολυμπιακό ωστόσο έχει και άλλες παραμέτρους. Στην συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει ο όρος πως η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί να δανειστεί ή και να αγοράσει δύο ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό που προφανώς δεν θα υπολογίζονται. Με δεδομένο λοιπόν ότι η ΑΕΛ θέλει ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης στόχος των «βυσσινί» είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι που φέτος δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Άρη.

Γενικότερα οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν το μυαλό τους στην νέα χρονιά και στο πως η ομάδα θα ενισχυθεί ούτως ώστε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα που έχει σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αποδεσμεύσεις μέχρι τώρα υπάρχουν και δεν είναι λίγες συνεπώς είναι φυσικό να ακούγονται και διάφορα ονόματα για νέες προσθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου