Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση!

Αρχικά θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας στο σάιτ AELOLE.GR.

Είναι αδιανόητο πως για ακόμα μια φορά ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας προσπαθεί να φιμώσει όποιον δεν ταυτίζεται με τις απόψεις του.

Κανένα σάιτ δεν είναι υποχρεωμένο από το πρωί μέχρι το βράδυ να δημοσιεύει προσωπικές δηλώσεις ή ακόμα και ανακοινώσεις της ΠΑΕ που δεν αφορούν την ομάδα.

Ο κ. Κούγιας στην προσωπική του δήλωση που μπορείτε να την διαβάσετε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει εντολή στο εν λόγω σάιτ να μην ξανά δημοσιεύσει τίποτα όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΛ από την στιγμή που δεν θα βγαίνουν προς τα έξω οι προσωπικές του δηλώσεις, και μάλιστα θεωρεί παράνομο που χρησιμοποιεί και το όνομα της ΑΕΛ (AEL).

Και πραγματικά αναρωτιόμαστε, αν αυτό είναι παράνομο, το να υπάρχει στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ σωρεία ανακοινώσεων και προσωπικών δηλώσεων που δεν την αφορούν τι είναι; Παράνομο μπορεί να μην είναι αλλά είναι τουλάχιστον γελοίο.

Εμείς έχουμε πάρει την απόφαση εδώ και περίπου 1,5 χρόνο στην σελίδα μας στο instagram να υπάρχει μόνο ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη πρόσφατα πήραμε την απόφαση από το blog μας και από την σελίδα μας στο facebook να μην δημοσιεύουμε οποιαδήποτε ανακοίνωση ή προσωπική δήλωση που περιέχει ακραίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Είναι ξεκάθαρα δικαίωμα μας και δεν μας ενδιαφέρει αν τελικώς βρούμε και εμείς τον μπελά μας που το blog μας, η σελίδα μας στο facebook και το προφίλ μας στο instagram χρησιμοποιεί το όνομα της ΑΕΛ.

Ευελπιστούμε αντιθέτως από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΛ να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του σάιτ που σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου τους εκθέτει όλους ανεπανόρθωτα.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην κρίση των ιδιοκτητών των σάιτ. Η κριτική πρέπει να υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όπως και η ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου