Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πανιώνιο!

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στην Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των play out της Super League 1.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τελικά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 30' λόγω της αποβολής του Ντομίνγκεζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε μόνο τον βαθμό σε ένα παιχνίδι που όπως ήταν λογικό ήταν «κυριάρχος» ως προς την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις ιδιαίτερα μετά τον παίκτη παραπάνω.

Εκατέρωθεν και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις για να φτάσουν σε ένα γκολ με τον Πανιώνιο να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 35' με το σουτ του Λυμπεράκη να σταματάει στο έξοχο τάκλιν του Μπέρτου.

Η ΑΕΛ τις καλύτερες στιγμές τις έχει στο δεύτερο μέρος όταν και δεν απειλήθηκε καθόλου από τον αντίπαλο παρόλα αυτά ο Πανιώνιος με εξαιρετική άμυνα περιόρισε την ΑΕΛ σε μακρινά σουτ και σε στημένες φάσεις.

Πολύ σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Πανιωνίου που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΛ που ενώ πάλεψε παρουσιάζοντας τουλάχιστον καλύτερη εικόνα από τα παιχνίδια σε Αγρίνιο και Περιστέρι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη της νίκη στα play out.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Kρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79' Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46' Ηλιάδης), Βινίσιους (59' Πινάκας), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης (34' Ευαγγέλου), Μαξίμοβιτς (82' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61' 'Αρτσε), Τσιλούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου