Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Τα πλάνο της επόμενης μέρας για την ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τη σεζόν με τους παίκτες που παραμένουν στην ομάδα να απολαμβάνουν διακοπές και μάλιστα αυξημένες, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου πριν την τελευταία αναμέτρηση με την Ξάνθη τούς είχε υποσχεθεί ότι αν δεν χάσουν, θα έχουν επιπλέον δύο μέρες άδεια.

Αυτό ήταν το πριμ του προπονητή που -σύμφωνα με πληροφορίες- βρίσκεται στο «νησί των ανέμων» (Μύκονο) και απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές, ενώ με την άφιξή του περιμένει να έχουν ολοκληρωθεί σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Το νούμερο των ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να δουλέψει είναι 24-25, ενώ πριν φύγει η ομάδα για προετοιμασία στις 10 Αυγούστου (θα γίνει στη Νάουσα) ζήτησε να έχει σχεδόν ολοκληρωμένο το έμψυχο δυναμικό ώστε να χρειαστεί μετά μία ή δύο προσθήκες.

Από κει και πέρα δόθηκε εντολή όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη Λάρισα στις 2 Αυγούστου, ώστε την επομένη να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας με τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ θα υπάρχει και μια προπονητική προσαρμογή πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στη Νάουσα, η ομάδα θα παραμείνει μέχρι 19 Αυγούστου και δεν θα δώσει κανένα φιλικό παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι: Νίλι, Γρηγορόπουλος, Γλυνός, ενώ επανήλθε ο νεαρός Χαλάτσης που είχε δοθεί δανεικός στον Αλμυρό. Επίσης υπάρχουν συζητήσεις με τον Σέρβο Νίκολα Τρούγιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου