Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Λαμία - ΑΕΛ (Play Out - 6η αγωνιστική)

Την Λαμία αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (11/07) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1.

ΑΕΛ και Λαμία βαθμολογικά είναι αδιάφορες καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία ωστόσο και οι δύο θα παλέψουν για την νίκη και τους 3 βαθμούς ούτως ώστε να κλείσουν την σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Πανιώνιο όπως και η Λαμία που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με αντίπαλο την Ξάνθη.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Φθιώτιδα είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδης, Λουφάκης, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακάς, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Η αποστολή της Λαμίας:
Θεοδωρόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί, Νικολόπουλος, Αραβίδης και Τσούκαλος.

Προϊστορία:
Δεκατρείς φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Λαμία και η ΑΕΛ στην έδρα της ομάδας από την Φθιώτιδα. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις, έχουν μία ισοπαλία και έχουν ηττηθεί οκτώ φορές.

Διαιτητής;
Ο Θανάσης Σέζος από την ΕΠΣ Κιλκίς κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Κωνστάντιος (Εύβοιας) και Μαυρούδης (Ηρακλείου). Τέταρτος ορίστηκε ο Τσαμούρης από την Ένωση Πειραιά με VAR τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας) και Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ Sports HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου