Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Σημαντικές αποκαλύψεις από τον Αλέξη Κούγια!

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο ΑΕΛ Radio 104.8 και στην εκπομπή «Χωρίς Αντίπαλο» του Χρήστου Γκατζούλη και του Θάνου Αναστασίου.

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως μετά από συζητήσεις με τον Μιχάλη Γρηγορίου το συμβόλαιο του Βαγγέλη Μόρα που έληξε στις 30/06 δεν θα ανανεωθεί και πρόθεση φυσικά του ίδιου είναι ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει στην ομάδα αλλά με άλλον ρόλο είτε αυτός είναι του προπονητή για τις ομάδες under είτε είναι του τεχνικού διευθυντή είτε είναι ακόμα και του προέδρου της ΠΑΕ.

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα του Κρίστινσον λέγοντας πως υπάρχουν προτάσεις και από ελληνική ομάδα αλλά και από ξένη, πρόθεση όμως του ίδιου είναι να αποχωρήσει από την ΑΕΛ και να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίζει βασικός ούτως ώστε να διεκδικήσει και την βασική θέση του τερματοφύλακα στην Εθνική Ισλανδίας.

Για την φιλοσοφία πλέον της ομάδας στις μεταγραφές ανέφερε πως θα υπάρξουν τουλάχιστον 4-5 ποιοτικές προσθήκες για την νεα σεζόν και πιο χαρακτηριστικά είπε πως το ρόστερ θα αποτελείται από 15 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και 10 Έλληνες νεαρούς σε ηλικία με στόχο σιγά σιγά να γίνονται βασικοί.

Στο θέμα τον μεταγραφών έκανε την αποκάλυψη πως προτάθηκε ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο Ολιβέιρα άλλοτε παίκτης της Μίλαν και νυν της Ατλέτικο Μινέιρο και παρά το γεγονός πως είναι στην ηλικία των 40 ετών υπάρχουν σκέψεις για προσέγγιση του ποδοσφαιριστή για τον λόγο του ότι στην Βραζιλία έως τώρα τα πάει περίφημα.

Όσον αφορά το Αλκαζάρ δήλωσε πως οι μελέτες έχουν ήδη ξεκινήσει και πώς με την ολοκλήρωση του στίβου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ολοκληρωτική αλλαγή του χλοοτάπητα. Θα γίνουν φυσικά οι απαραίτητες αλλαγές στα αποδυτήρια όπως και πολλά άλλα ενώ αποφασίστηκε η ομάδα να χρησιμοποιεί όλο το γήπεδο εκφράζοντας την θέληση του τα δημοσιογραφικά θεωρεία και η κάμερα να μεταβούν στην απέναντι κερκίδα.

Κλείνοντας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρθηκε στα εναπομείναντα παιχνίδια δηλώνοντας πως κρίνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές από αυτά πλην όμως του τεχνικού τιμ που δεν πρόκειται να αλλάξει. Μάλιστα ανέφερε πως ήδη δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα έως τώρα παιχνίδια των play out γίνονται ενέργειες ούτως ώστε να λυθούν τα συμβόλαια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου