Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Αλέξης Κούγιας για Γρηγορόπουλο, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, προετοιμασία και Αλκαζάρ!

Στο ΑΕΛ Radio 104.8 και στην εκπομπή «Χωρίς αντίπαλο» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος των «βυσσίνι» προέβει για ακόμα μια φορά σε σημαντικές αποκαλύψεις όσον αφορά την ομάδα.

Μεταγραφές:
Ανακοίνωσε την μεταγραφή του 19χρονου Έλληνα δεξιού μπάκ Ορέστη Γρηγορόπουλου από την ομάδα των Τρικάλων.

Επίσης η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση Έλληνα αριστερού μπάκ, ενός ποδοσφαιριστή στην θέση «6» όπως επίσης θα αποκτηθεί ένας winger και ένας σέντερ φορ από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Θα δοθούν ευκαιρίες στους νεαρούς Πινακά, Λουφάκη, Γλυνό και Χαλάτση στην νέα χρονιά και ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ θα μικρύνει αρκετά.

Στόχος της ομάδας είναι να μην χρειαστεί να αποκτηθούν δανεικοί ποδοσφαιριστές ακόμα και αν η ΑΕΛ έχει το δικαίωμα να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό μετά την μεταγραφή του Κρίστινσον στην ομάδα του Πειραιά ενώ πρόθεση του Αλέξη Κούγια είναι να ανανεώσει τον δανεισμό του Μάρκοβιτς για αλλά δυο χρόνια.

Αποδεσμεύσεις:
Όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις γίνονται προσπάθειες για λύση των συμβολαίων με Μπούστος, Ασούμπρε και Καρανίκα (μένουν τα τυπικά).

Προετοιμασία:
Για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τόνισε ότι φέτος δεν θα υπάρξουν φιλικά παιχνίδια παρά μόνο ένα δεκαπενθήμερο σκληρών προπονήσεων στα 3-5 Πηγάδια.

Αλκαζάρ:
Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλκαζάρ λέγοντας για ακόμα μια φορά πως θα χρησιμοποιηθεί κανονικά όλο το γήπεδο και πως πρόθεση του είναι να μεταφερθεί η κάμερα και το τηλεοπτικό συνεργείο στην θύρα 10 του Σταδίου. Στόχος του είναι να χτίσει σε βάθος χρόνου ένα σκέπαστρο και από την απέναντι πλευρά ενώ οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου