Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΑΕΛ - Πανιώνιος (Play Out - 5η αγωνιστική)

Τον Πανιώνιο υποδέχεται η ΑΕΛ σήμερα Δευτέρα (06/07) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ΑΕΛ θέλει να κλείσει την παρένθεση των κακών εμφανίσεων με μια νίκη απέναντι στον Πανιώνιο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «βυσσινί» την προηγούμενη αγωνιστική παρουσιάζοντας κάκιστη εικόνα ηττήθηκαν με 3-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στην έδρα του και αύξησε τις ελπίδες του για παραμονή.

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Λάρισα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ είχε επικρατήσει του Πανιωνίου με 2-0.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδης, Λουφάκης, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακάς, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Η αποστολή του Πανιωνίου:
Αρσε, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί και Κιάκος.

Προϊστορία:
Τριάντα τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις οι δύο ομάδες στην Λάρισα. Η ΑΕΛ μετρά είκοσι νίκες, ο Πανιώνιος πέντε, ενώ οκτώ παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 39χρονος ρέφερι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας), στο VAR ο Θανάσης Σέζος (Κιλκίς), AVAR Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας)

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου