Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Αποχωρεί ο προστάτης των γκολπόστ τα τελευταία δύο χρόνια!

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον από σήμερα καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του.

Ο Ισλανδός γκολκίπερ που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2018 έκανε δύο παραγωγικότατες σεζόν καθώς δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, υπερασπίστηκε την εστία των «βυσσινί» με μεγάλη επιτυχία για αυτό άλλωστε και το όνομα του είχε απασχολήσει και μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Το τελευταίο διάστημα και παρά το γεγονός ότι τον Φεβρουάριο ανανέωσε με την ΑΕΛ για έναν ακόμη χρόνο στην ΠΑΕ έφταναν προτάσεις από ομάδες για την πώληση του.

Τελικά ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμό του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ να βάζει στα ταμεία της 400.000€. Μεσά στην συμφωνία για την παραχώρηση του η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει την δυνατότητα να δανειστεί ή και να αγοράσει δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Το σήριαλ Κρίστινσον έφτασε στο τέλος του με τον Ισλανδό να αποχωρεί από την ΑΕΛ μετά από δύο γεμάτες σεζόν προσφέροντας φυσικά και με το παραπάνω τις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου