Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΑΕΛ - Ξάνθη (Play Out - 7η αγωνιστική)

Την Ξάνθη φιλοξενεί η ΑΕΛ το Σάββατο (18/07) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1.

Το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους είναι τελικός καθώς σε περίπτωση ήττας η ομάδα της Ξάνθης θα υποβιβαστεί στην Super League 2 αν φυσικά ο Πανιώνιος δεν ηττηθεί στο Περιστέρι όπου αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Από την άλλη η ΑΕΛ όπως σε όλα τα παιχνίδια των play out είναι βαθμολογικά αδιάφορη και απλώς θέλει να «πλασαριστεί» όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Λαμία ενώ η Ξάνθη γνώρισε την ήττα στην έδρα της με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων στα Πηγάδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Ξάνθη επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ, Στελιάνο, Ηλιάδης, Λουφάκης, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Βινίσιους και Παπάζογλου.


Η αποστολή της Ξάνθης:
Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Ντουρίσκοβιτς, Γκαργκαλατζίδης, Στάρτζεον, Μπέντο,  Θυμιάνης, Φάκκης, Σόσα, Φόσε, Κάστρο, Μουλέν,  Φασίδης, Ντε Αμορίμ, Μαλεζάς και Τερκί.

Προϊστορία:
Τριάντα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και η Ξάνθη σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» μετρούν είκοσι μία νίκες, οι «θρακιώτες» πέντε, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Δημητριάδης (Μακεδονίας) με τέταρτο τον Κατσικογιάννη από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευαγγέλου από τον Σύνδεσμο Αθηνών με AVAR τον Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου