Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ήττα για την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης, 1-0 από τον Άρη

Ήττα για την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη με 1-0 στο παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ που για ακόμα ένα ματς ήταν ανύπαρκτη επιθετικά, πλήρωσε την αμυντική της αδράνεια στην φάση του γκολ στο 30' όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάμα ο Ρόζ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπάγιτς.

Το παιχνίδι ήταν γενικά κακό με λίγες ευκαιρίες και πολλά φάουλ που χαλούσαν τον όποιο ρυθμό μπορούσε να βρει ο αγώνας.

Ο άρχων της αναμέτρησης Κουμπαράκης έκανε ότι μπορούσε για αυτό σφυρίζοντας φάουλ και την παραμικρή επαφή.

Ο Τζιανλούκα Φέστα παρέταξε για πρώτη φορά την ΑΕΛ φέτος με τετράδα στην άμυνα και σύστημα 4-1-4-1 με Τρούγιτς στο βασικό σχήμα.

Η διάταξη αυτή έφερε μια βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι όχι όμως και στο επιθετικό με τον Ντουρμισάι να είναι εντελώς ακίνδυνος.

Για δεύτερη φορά πέρασε και ως αλλαγή ο Ματίας Ακούνια στην θέση όμως του Τρούγιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης και όχι στην κορυφή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ιταλός τεχνικός ρίσκαρε λίγο παραπάνω περνώντας στο ματς τον Νούνιτς και βγάζοντας εκτός τον Νίκο Καρανίκα ωστόσο όπως φάνηκε ήταν ήδη αργά.

Η ΑΕΛ προσπαθεί να βρει λύσεις ώστε να έρθει το γκολ που θα χαρίσει σίγουρα και βαθμούς στην ομάδα στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Για αυτό άλλωστε είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο Καμερουνέζος Μπένζαμιν Μουκάντζο ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντκρεν (70′ Σάκιτς), Ιωάννου, Ρόουζ, Δεληζήσης, Τζέγκο (69′ Ματίγια), Σάσα, Γκάμα (70′ Σίλβα), Γκαρσία, Μπερτόλιο, Μαντσίνι (19′ λ.τ. Μάνος).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας (90' Νούνιτς), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Τσόσιτς, Σπαρβ (46′ Μιλοσάβλιεβιτς), Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (83′ Γλυνός), Ντουρμισάι, Τρούγιτς (65′ Ακούνια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου