Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (18η αγωνιστική - 15:00)

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (23/01) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ με νέο τεχνικό τον Gianluca Festa και με υπηρεσιακό προπονητή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Κώστα Κατσάρα, θα προσπαθήσει να κερδίσει ψυχολογία και βαθμούς μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του κυπέλλου εκεί όπου η ΑΕΛ ηττήθηκε με 5-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε ηττημένος (2-0) από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λάρισα ο Αστέρας είχε επικρατήσει της ΑΕΛ με 1-3.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Μπάγιτς, Σουλούκος, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Μαϊδανός, Σπάρβ, Στοΐνοβιτς, Δάκτυλας, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Πινακάς, Νούνιτς, Ντουρμισάι και Ακούνια.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Αντζουλάς, Καπίγια, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπέλοκ, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι και Αλί Μπάμπα.

Προϊστορία:

Έντεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Οι «Αρκάδες» έχουν πέντε νίκες, οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι πέντε αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Διαιτητής:

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Κουρομπύλια, Νατσιόπουλο και τέταρτο τον Τζοβάρα.

Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου με AVAR τον Σπυρόπουλο.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου