Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Δεν ενδιαφέρθηκε και διασύρθηκε η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Τούμπα, δεν ενδιαφέρθηκε για το παιχνίδι και ηττήθηκε δίκαια με το βαρύ 5-0 μένοντας από το πρώτο ματς εκτός θεσμού.

Το μυαλό όλων ήταν στο πρωτάθλημα και στη μάχη για την σωτηρία, φάνηκε άλλωστε αυτό από την αρχική ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές αλλά και από την απόφαση του Γιάννη Τάτση να αφήσει εκτός αποστολής δύο βασικά γρανάζια όπως ο Μιχαήλ και ο Σπάρβ.

Στα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δεν απειλήθηκε καθόλου από την εντελώς ακίνδυνη ΑΕΛ και «καθάρισε» χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αυτό ήθελε ο προπονητής του «δικεφάλου» Πάμπλο Γκαρσία παρατάσσοντας μια πλήρη ομάδα με όλα τα όπλα στην φαρέτρα.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τζόλης (3) 10', 23', 74', Κρμέντσικ 48' και Ίνγκασον 55'.

Το δεύτερο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες στο Αλκαζάρ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και ένα διάλειμμα από το πρωτάθλημα στο οποίο η ΑΕΛ συνεχίζει και θα συνεχίζει μέχρι τέλους να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72' Σβαμπ), Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (72' Λύραντζης), Αντρ. Ζίβκοβιτς (72' Μουργκ), Ουάρντα (59' Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (59' Κρμέντσικ).

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Καρανίκας, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος (64' Νικολιάς), Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκοτζαμανίδης (63' Τσόσιτς), Κολομπίνο (82' Στοΐνοβιτς), Γλυνός (63' Πινακάς), Ντουρμισάι (76' Νούνιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου