Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης (17η αγωνιστική - 19:30)

Τον Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (16/01) στο Αλκαζάρ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ θα ψαξει να βρει την πρώτη της νίκη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που έχει εκπλήξει κόσμο με τις εμφανίσεις της και πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Στην τελευταία αναμέτρηση η ΑΕΛ ηττήθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό με 2-0, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης που έχασε με 1-0 στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην συνάντηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο ο Απόλλων επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος, Καρανίκας, Μαϊδανός, Φίλιπ, Σπάρβ, Γλυνός, Χαλάτσης, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Τρούγιτς, Πινακάς, Ντουρμισάι, Γιουνές, Νούνιτς και Ζαχαράκης.

Η αποστολή του Απόλλων Σμύρνης:

Κότσαρης, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Φερνάντεθ, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλής, Κιτόκο, Καραγκούνης και Κάλισιρ.

Προϊστορία:

Είκοσι εννέα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ΑΕΛ και Απόλλων Σμύρνης στη Λάρισα.

Οι «βυσσινί» μετρούν δεκαοκτώ νίκες, η ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πέντε ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς του τους Κολοσιώνη (Αιτ/νίας), Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) με AVAR τον Θεόφιλο Μοϋσιάδη (Ηπείρου).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου