Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΑΕΛ - ΑΕΚ (22η αγωνιστική - 17:15)

Την ΑΕΚ φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Δευτέρα (15/02) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί χθες Κυριακή ωστόσο λόγω της έντονης χιονόπτωσης το παιχνίδι αναβλήθηκε για σήμερα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ.

Η ΑΕΛ που θέλει πάση θυσία βαθμούς για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ που μεσοβδόμαδα είχε αγώνα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Βόλο ΝΠΣ.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα η «Ένωση» προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Άρη ενώ από την άλλη η ΑΕΛ τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος τον έδωσε στις 31/01 όπου ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Βόλο ΝΠΣ στο Αλκαζάρ.

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε επικρατήσει της ΑΕΛ με σκορ 4-1.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Bajic, Nagy, Cosic, Zizic, Maksymenko, Γκοτζαμανίδης, Jusino, Μπέρτος, Καρανίκας, Graur, Jakimovski, Sparv, Ηλιάδης, Colombino, Stiefler, Milosavljevic, Νικολιάς, Trujic, Ben-Hatira, Nunic, Acuna και Moukandjo.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Lopez, Nedelcearu, Laci, Chygrynskiy, Hnid, Danchenko, Mitaj, Simanski, Simoes,  Μάνταλος, Σαρδέλης, Garcia, Ansarifard, Αλμπάνης, Tankovic, Oliveira, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Προϊστορία:

Τριάντα εννέα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και η ΑΕΚ, σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου. Οι «βυσσινί» μετρούν 13 νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» 17, ενώ 9 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Στάθης Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Παπαδόπουλος και Αϊνάλης με τέταρτο τον Αγγελάκη.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευαγγέλου με AVAR τον Νικολαΐδη.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2HD 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου