Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

«Κλείνει σιγά σιγά και η παραμικρή χαραμάδα ελπίδας για αγωνιστική σωτηρία»

Μπορεί να υπάρχουν ακόμη 11 αγώνες αν προσθέσουμε και αυτούς των play out ωστόσο η ΑΕΛ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που για κάποιους μετά και την εντός έδρας ήττα από την Λαμία, μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη.

Η ΑΕΛ παρουσιάζει ίσως το χειρότερο πρόσωπο στην φετινή Super League 1 με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως παραδείγματος χάριν το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν κάπου να ακουμπήσουν και να αντλήσουν ελπίδες για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά η εικόνα της ΑΕΛ και οι αριθμοί δυστυχώς δεν εκπέμπουν τίποτα τέτοιο.

Η ΑΕΛ είναι μετά από 22 αγώνες είναι η δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μετά τον ΟΦΗ έχοντας δεχτεί 35 γκολ.

Όσο για την επίθεση βρίκεται ουραγός με 12 τέρματα μαζί με τον Παναιτωλικό και την Λαμία.

Επίσης η Θεσσαλική ομάδα είναι η μοναδική που δεν έχει πανηγυρίσει την νίκη στην έδρα της και η μοναδική που έχει κερδίσει μόλις μία φορά στην σεζόν.

Για να γυρίσουμε στην τελευταία νίκη της ΑΕΛ στη Λάρισα πρέπει να πάμε όχι έναν, ούτε δύο αλλά οκτώ μήνες (!!!) πίσω όταν οι «βυσσινί» είχαν επικρατήσει στο AEL FC ARENA 3-1 του Βόλου ΝΠΣ για τα play out.

Όλα αυτά υπογράφουν ένα αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα του Κάμπου που δύσκολα θα μπορέσει να σπάσει κάποια ομάδα στο μέλλον.

Δυστυχώς αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στα εναπομείναντα παιχνίδια, και το αναφέρουμε αυτό γιατί έστω και μαθηματικά η ομάδα έχει ελπίδες, τότε ο δρόμος του υποβιβασμού θα μοιάζει μονόδρομος.

Όσο για την αναδιάρθρωση, κανείς δεν μπορεί να το δέσει κόμπο ότι θα τεθεί σε ισχύ και μάλιστα από φέτος όπως επίσης κανείς δεν θέλει να δει την ομάδα να σώζεται με αυτόν τον τρόπο όταν η ίδια αδυνατεί να βγάλει αντιδραση έστω και την ύστατη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου