Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

«Κλώτσησε» σπουδαία ευκαιρία για βαθμό η ΑΕΛ...

Ήττα που δύσκολα μπορεί να χωνέψει κανείς γνώρισε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από την ΑΕΚ με σκορ 2-4!

Το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια μπορεί να μην είχε κάτι το σπουδαίο αλλά στο τελευταίο 10λεπτο ήταν πραγματικά απίστευτο με συγκλονιστικό και ταυτόχρονα σκληρό φινάλε για την ΑΕΛ.

Το 0-1 για την ΑΕΚ έρχεται στο 13' με εκτέλεση πέναλτι του Ολιβέιρα και οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν την ανάπαυλα κάνουν το 0-2 με κεφαλιά του ίδιου παίχτη.

Στο δεύτερο μέρος και κυρίως όσο περνούσαν τα λεπτά η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμούς, βελτιώθηκε και κατάφερε να μειώσει με τον Νικολιά στο 70'.

Οι «βυσσινί» έφτασαν στην ισοφάριση με ένα πολύ όμορφο σουτ του Ακούνια στο παραθυράκι της εστίας του Αθανασιάδη 10 λεπτά αργότερα.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και πήρε εκ νέου προβάδισμα με σκόρερ τον Αλμπάνη στο 90' όμως το ματς δεν τελείωσε εκεί.

Η ΑΕΛ στην αμέσως επόμενη φάση κερδίζει πέναλτι μετά από χέρι του Γκαρσία στην περιοχή, το οποίο καταλογίζει ο Γκορτσίλας με την βοήθεια του VAR. Ο Καμερουνέζος Μπένζαμιν Μουκάντζο που ανέλαβε την εκτέλεση κερδήθηκε από τον Αθανασιάδη στο 90+5' και η ΑΕΚ στην ίδια φάση βγαίνοντας στην αντεπίθεση έγραψε το 2-4 με τον Σιμάνσκι.

Μοιάζει σκληρή, μοιάζει ιδιαίτερα επώδυνη για την ΑΕΛ η εξέλιξη του αγώνα ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι το φινάλε του ματς ήταν απερίγραπτο.

Η ΑΕΛ μέσα στην αγωνιστική είδε Λαμία και Παναιτωλικό να κερδίζουν βαθμό σε αντίθεση με αυτή που παραμένει ουραγός στους 9.

Αυτό που πρέπει να κρατήσει η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα είναι το δεύτερο ημίχρονο, την αντίδραση που έβγαλε και πως μπορεί πλέον να φτάσει με μεγαλύτερη ευκολία σε κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Στίφλερ (53’ Νικολιάς), Μπεν Χατίρα, Γιακομόφσκι, Μιλοσάβλιεβιτς (63’ Μουκαντζό), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ (63’ Μπέρτος), Νούνιτς (87’ Χουσίνο)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (λ.τρ. 54’ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (74’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (74’ Σιμόες), Ανσαριφάρντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου